Bijeenkomsten

Op deze pagina vindt u informatie met betrekking tot de te houden en reeds gehouden bijeenkomsten.

4de bijeenkomst te Dordrecht

Op D.V. vrijdagavond 6 maart 2020  wordt weer een bijeenkomst belegd van de Reformatorische vereniging voor ouders van wie een kind is overleden: ‘Naamloos verdriet’.
Deze bijeenkomst vindt plaats in één van de zalen van de Gereformeerde Gemeente te Dordrecht, Mauritsweg 286, en begint om 19.30 uur.
Ds. J. Joppe hoopt deze avond te openen met een meditatie. Hierna volgt een lezing van ds. W.A. Zondag met als onderwerp ‘Kruisdragen’ - vanuit de eerste zendbrief van Petrus.

Na de lezing is er een bespreking in verschillende groepen.Speciale avond voor jongeren met ‘Naamloos verdriet’ op 7 februari in Gouda

Inmiddels is deze avond gehouden op vrijdagavond 7 februari 2020.  Deze avond vond plaats in het gebouw van hogeschool De Driestar, Burgemeester Jamessingel 2, 2803 PD Gouda.
Ds. J. Joppe opende de avond waarna dhr. W. Visser een korte inleiding heeft gehouden over: ’De pijn bij rouw verwerken'.
Hierna is er in groepjes uiteen gegaan en is er veel ruimte voor gesprek met elkaar geweest.
Voor de ouders die hun kinderen of jongeren naar Gouda hebben gebracht, was er gelegenheid om elkaar, als ouders, in een andere ruimte te ontmoeten.
Er is een collecte gehouden ter bestrijding van de onkosten die € 149,10 op heeft gebracht.
De opkomst voor deze avond is, voor ons als bestuur maar zeker ook als dhr. W Visser, een reden temeer om verder te kijken wat wij ook eventueel voor jongeren kunnen gaan, maar ook in welke vorm kunnen betekenen.


Voor meer informatie kan men contact opnemen met John Mourits: mourits121@hotmail.com  of  06 - 12333984. 
Ook kunt u desgewenst contact opnemen met naamloosverdriet via de contact pagina met gevens.Voor het nalezen van een verslag van de gehouden bijeenkomsten kunt op onderstaande data van de bijeenkomst klikken.

1ste bijeenkomst gehouden te Woudenberg 12-10-2018 Thema "Naamloos verdriet - Het verlies van een kind of kinderen".

2de bijeenkomst gehouden te Woerden 10-05-2019       Thema ‘Leren leven met verdriet – Alleen, samen of met de hulpverlening’

3de
bijeenkomst gehouden te Apeldoorn 08-11-2019      Thema ‘Hoe de andere kinderen van het gezin het verlies van een broer(tje) of zus(je) ervaren.’