Bijeenkomsten

Op deze pagina vindt u informatie met betrekking tot de te houden en reeds gehouden bijeenkomsten.

Speciale avond voor jongeren met ‘Naamloos verdriet’ op 7 februari in Gouda

De laatste bijeenkomst van ‘Naamloos verdriet’ werd gehouden op vrijdagavond 8 november 2019 in Apeldoorn. Dhr. W. Visser uit Nunspeet hield een lezing over ‘Hoe de andere kinderen van het gezin het verlies van een broer(tje) of zus(je) ervaren'. Na de lezing ging dhr. Visser met de aanwezige jongeren in gesprek. Uit dat gesprek bleek dat de jongeren graag een vervolg willen. Daarom wordt er op D.V. vrijdagavond 7 februari 2020 (i.p.v. 17 januari) een speciale avond voor jongeren met ‘Naamloos verdriet’ gehouden. Deze avond vindt plaats in het gebouw van hogeschool De Driestar, Burgemeester Jamessingel 2, 2803 PD Gouda. De avond begint om 19.45 uur met een inloop vanaf 19.15 uur. Ds. J. Joppe zal de avond openen en dhr. W. Visser houdt een korte inleiding over: ’De pijn bij rouw verwerken.’ Hierna wordt er in groepjes uiteen gegaan en is er veel ruimte voor gesprek met elkaar.
Alle jongeren die te maken hebben gehad met het verlies van een broer(tje) of zus(je) zijn op deze avond van harte welkom.
We vragen aan de ouders om dit bericht aan hun kind(eren) of andere kinderen die een broer(tje) of zus(je) hebben verloren door te geven.
Wanneer ouders hun kinderen of jongeren in Gouda brengen en willen blijven, is er gelegenheid om elkaar als ouders in een andere ruimte te ontmoeten.
Voor meer informatie kan men contact opnemen met John Mourits: mourits121@hotmail.com of  06 - 12333984
Er wordt een collecte gehouden ter bestrijding van de onkosten.Datum voor de 4de bijeenkomst
DV. Vrijdag 6 maart 2020 hopen wij de volgende bijeenkomst te houden. Deze vind plaats in één van de zalen van de Gereformeerde Gemeente, Mauritsweg 286, 3314 LT Dordrecht.

Ds. J. Joppe hoopt deze avond te openen met een meditatie. Hierna volgt een lezing van Ds. W. Zondag. Het onderwerp van de lezing wordt op een later moment bekend gemaakt.

Voor het nalezen van een verslag van de gehouden bijeenkomsten kunt op onderstaande data van de bijeenkomst klikken.

1ste bijeenkomst gehouden te Woudenberg 12-10-2018 Thema "Naamloos verdriet - Het verlies van een kind of kinderen".

2de bijeenkomst gehouden te Woerden 10-08-2019       Thema ‘Leren leven met verdriet – Alleen, samen of met de hulpverlening’

3de
bijeenkomst gehouden te Apeldoorn 08-11-2019      Thema ‘Hoe de andere kinderen van het gezin het verlies van een broer(tje) of zus(je) ervaren.’